• mt-campingsnoorwegen.nl
    • mt-campingsnorway.com
    • mt-campingplatzenorwegen.de
    • mt-campingnorge.no

Bø Sommarland: het grootste aquapark van Scandinavie

Bø Sommarland in Bø i Telemark biedt: 20 verschillende glijbanen en zwembaden, spectaculaire attracties, restaurants, hindernisbanen, noem maar op!

Bø Sommarland is met 20 verschillende glijbanen en zwembaden 1 van de grootste waterparken van Europa en HET grootste waterpark van Scandinavië. Spectaculaire attracties als The FlowRider, Magasuget en The Master Blaster, maar ook diverse zwembaden voor kinderen van alle leeftijden, restaurants, (water)speelattracties, restaurants, noem maar op. En …. Bø Sommarland biedt als enige waterpark ter wereld een weersgarantie!

The FlowRider, Magasuget en de The Master Blaster

Als je graag wilt surfen, dan hoef je de zee niet op te zoeken, want Bø Sommarland biedt met The FlowRider de grootste kunstmatige surfgolf van Europa. Skiën in het bos, dat is weer s wat anders!

Magasuget is de zeer spectaculaire kamikaze waterglijbaan met een vrije val van maar liefst 9 meter. Vanaf een hoogte van 16 meter suis je naar beneden. Wauw! Ben je een liefhebber van achtbanen, dan moet je zeker The Master Blaster op Bø Sommarland proberen. Dit is namelijk de enige waterachtbaan van Europa!

Restaurants

Bø Sommarland biedt diverse eetgelegenheden: bij Ishjornet vind je diverse soorten ijs en koffie met een lekkernij, in de Colakiosken Tex Mex diverse soorten taco’s, in de Trestubben lekkere pizza’s, in de Boverlines patat met hamburgers en diverse frisdranken, etc. In totaal zijn er in Bø Sommarland maar liefst 15 eet- en drinkgelegenheden! Zelf eten en drinken meenemen is overigens toegestaan en het park biedt vele picknickplaatsen aan.

Non-Aqua activiteiten

Bø Sommarland biedt niet alleen maar waterplezier. Zo kun je er bijvoorbeeld ook bergbeklimmen, er zijn twee hindernisbanen (ben jij een echte tarzan?), in de maand juli is er 2 keer per dag een live show en rijdt er de hele dag de Tøffe-trein rond. In Bø Sommarland hoef je je echt niet te vervelen.

Bø Sommarland is het enige waterpark ter wereld met een weersgarantie

Dit is wel heel bijzonder: bezoek je het park en het regent, dan krijg je gratis toegang voor 1 van de volgende 7 dagen. Hiermee is Bø Sommarland het enige waterpark ter wereld die deze service biedt.

Toegangsprijzen, informatie over Bø Sommarland en campings in de omgeving

Voor de toegangsprijzen en verdere informatie kun je het beste even op de prijskalender van Bø Sommarland kijken: www.sommarland.no. De prijzen zijn afhankelijk van de lichaamslengte. Daarnaast zijn er speciale prijzen voor senioren, meerdaagse bezoeken en minder validen. In de naaste omgeving Bø Sommarland vind je een aantal leuke campings: