• mt-campingsnoorwegen.nl
    • mt-campingsnorway.com
    • mt-campingplatzenorwegen.de
    • mt-campingnorge.no
Campings in Noorwegen
Campings in Noorwegen

Download gratis campinggids Noorwegen

Om het de kampeerder zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we naast de online informatie op onze website gekozen voor gratis campinggidsen. In totaal kunnen er 10 regiogidsen en 1 landengids Noorwegen gedownload worden.

Lees meer  

Meer info

In deze gratis campinggidsen hebben we naast de adresgegevens van de camping ook de belangrijkste kenmerken en voorzieningen opgenomen.

Maar je kunt ook zelf je eigen gratis campinggids samenstellen. Door het filter – aan de linkerzijde van deze pagina: www.mt-campingsnoorwegen.nl/campings-in-noorwegen te gebruiken, kun je bijvoorbeeld een selectie maken van campings die in een bepaalde regio liggen, of campings die alleen in Noord Noorwegen liggen. Je kunt meerdere opties aanvinken. Dus bijvoorbeeld alle campings in Noord Noorwegen welke korting geven op het vertoon van het ACSI-Card. Of campings die beschikken over een zwembad. Ook de ligging (aan zee, aan een rivier, etc.) is te kiezen. Steeds als je je selectie aanpast, wijzigt het aantal campings in de lijst ernaast.

  • Bovenaan deze lijst met campings kun je – door de knop DOWNLOAD GRATIS CAMPINGGIDS te gebruiken – de gekozen selectie in de vorm van een campinggids downloaden. Maar je kunt ook zonder het filter te gebruiken een keuze maken uit bovenstaande regiogidsen en landengids.

Na het downloaden van de gratis campinggids kun je het (PDF-)bestand opslaan op je computer, tablet of smartphone. De gratis campinggidsen kun je uiteraard ook uitprinten.