• mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
  • mt-campingnorge.no

Lindeland Camping

Houd je van wandelen en genieten van de natuur. Dan is Lindeland Camping de aangewezen plek. Wat een fijne camping. Vriendelijke eigenaresse. Goed verzorgd sanitair.

Lindeland Camping ligging

Lindeland Camping in Tonstad in de regio Vest-Agder

Bij aankomst op Lindeland Camping zult u het direct ervaren: wat een fijne plek is dit! U wordt verwelkomt door de vriendelijke eigenaresse en niets is haar te veel. Advies nodig voor het maken van wandelingen of een excursie naar het Lysefjord of de Kjerag (“zwevende steen”), zij helpt u graag verder. Lindeland Camping is gelegen aan de rivier Sira in het prachtige Sirdal. Een aantal kampeerplaatsen ligt direct aan de rivier waar u kunt zwemmen en vissen. Er is een kiezelstrand en je kunt (gratis) kano’s gebruiken om een stukje de rivier op te varen. Het sanitair is goed verzorgd, er is een speeltuin met trampoline, een leuke (overdekte) grillplaats en er is een beachvolleybalveld.

Schrijf een review
 • Heerlijke plek om met de camper te verblijven
  Marjolein 2022-07-14 16:09:05
  Wat een fijne camping! Kleinschalig, maar alles wat je nodig hebt is er. Schoon sanitair, leuk speeltuintje voor de kleine kinderen, kampvuurplaats, aan het water waar je gratis gebruik kunt maken van de kano's!