• mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
  • mt-campingnorge.no

Apta Camping Farsund

Mooi direct aan het Uppstafjord gelegen camping vlakbij het stadje Farsund. Camping beschikt over een leuk zandstrand en een overdekt zwembad. Slechts 5 minuten rijden van E39.

Apta Camping Farsund

Apta Camping in Farsund in de regio Vest Agder

Apta Camping ligt op een prachtige locatie direct aan het Uppstafjord. Vlakbij Farsund, Lyngdal en Flekkefjord in de regio Agder. De camping beschikt over een mooi zandstrand en een overdekt zwembad. Een aantal kampeerplaatsen liggen direct aan het fjord. Wat een uitzicht! Naast de kampeerplaatsen zijn er op Apta Camping ook appartementen en hytter te huur. Vanwege de ligging is de camping zeer populair bij natuurliefhebbers en sportvissers. Kano’s en boten zijn te huur op de camping. Bent u onderweg over de E39 van Kristiansand (100km.) naar Stavanger (150km.) dan is Apta Camping een goede overnachtingsmogelijkheid. De camping ligt namelijk slechts 5 minuten rijden van de E39.

Schrijf een review
 • Aan het water
  Nico 2022-07-10 19:03:06
  Toegankelijk, ruim. Veel vaste plaatsen, maar ook ruime touristenplaatsen. Net sanitair met gratis douche. Receptie met klein winkeltje. Vriendelijk ontvangst.