• mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
  • mt-campingnorge.no

Olderelv Camping Skibotn

Deze zeer goed verzorgde camping ligt langs de E6 aan de rand van het plaatsje Skibotn. De camping beschikt over veel voorzieningen waaronder een snackbar en gratis WIFI.

Olderelv Camping Skibotn uitzicht

Olderelv Camping in Skibotn in de regio Troms

Olderelv Camping ligt direct langs de E6 bij het plaatsje Skibotn. Op een zeer fraaie locatie op zo’n 47km. van de Finse/Zweedse grens en op iets meer dan 100km. van Tromso. Naar de Noordkaap is het vanaf Olderelv Camping nog 500km. Op de camping zie je dan ook veel kampeerders die onderweg zijn richting de Noordkaap en na Skibotn nog een keer in Alta stoppen. Olderelv Camping beschikt over zeer goed onderhouden drop-in plaatsen met gratis WIFI. Daarnaast zijn er een aantal hytter te huur. Verder beschikt de camping over een receptie (tevens campingwinkel en snackbar), minigolf, speeltuin, trampoline, sauna en is de omgeving zeer geschikt om wandelingen te maken. Op loopafstand van de camping bevindt zich een supermarkt.

Schrijf een review
 • Sanitaire voorzieningen minimaal
  Borgerik 2022-06-19 16:12:44
  Omschrijving van de camping klopt helemaal, maar de sanitaire voorzieningen zijn minimaal. Voor dames en heren is ieder 1 aparte douche beschikbaar. Daarnaast zijn er 2 open douches in een algemene kleedkamer. Op 93 trekkersplaatsen is dit te weinig. Bivendien blijkt dat ook de gasten van de vaste plaatsen (>200) hier gebruik van maken.