• mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
  • mt-campingnorge.no

Skatvik Camping Senja

Prachtig gelegen op het eiland Senja vlakbij National Park Anderdalen. Kamperen direct aan zee. Wat een uitzicht! Omgeving leent zich uitstekend voor het maken van heerlijke wandelingen.

Skatvik Camping Senja ligging en uitzicht

Skatvik Camping in Skatvik in de regio Troms

Skatvik Camping ligt op een prachtige plek direct aan zee op het eiland Senja, het op 1 na grootste eiland van Noorwegen. Bereikbaar via veerboten of de brug (Finnsnes – Silsand). Gryllefjord -waar je in de zomer met de veerboot naar Andenes op Vesteralen kunt varen - ligt op een uur rijden van Skatvik Camping. Vanwege de aanwezigheid van prachtige fjorden, witte zandstranden en imposante bergen wordt het eiland Senja ook wel “Noorwegen in het klein” genoemd. Prachtig. Skatvik Camping ligt vlakbij het National Park Anderdalen, een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Naast de kampeerplaatsen beschikt Skatvik Camping over een aantal hytter, gratis WIFI, goed onderhouden sanitair, een kiosk en een speeltuin.

Schrijf een review
 • Fantastische camping
  Ingrid 2023-07-18 17:18:20
  Camping, fantastisch gelegen op het eiland Senja. Goed uitgangspunt voor o.a. vissen, wandelen, varen. Sanitair is eenvoudig maar erg schoon. De keuken is klein. De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Je mag je eigen plaats kiezen. Wij betaalden. 250 nok inkl electriciteit per nacht.