• mt-campingsnoorwegen.nl
    • mt-campingsnorway.com
    • mt-campingplatzenorwegen.de
    • mt-campingnorge.no
Rognan Fjordcamp

Rognan Fjordcamp

Mooi gelegen en zeer ruim opgezette camping in Rognan direct aan het Saltdalsfjord met mooie plaatsen direct aan het water, leuke hytter en goed verzorgd sanitair.

Rognan Fjordcamp Kampeerplaatsen

Rognan Fjordcamp in Rognan in de regio Nordland

Op een mooie plek vlakbij de E6 en op loopafstand van het centrum van Rognan gelegen camping met mooie kampeerplaatsen direct aan het water. Daarnaast kun je mooie plekjes vinden tussen de bomen of op meerdere veldjes. De camping is in 1 woord samen te vatten: RUIMTE. Heb je geen tent, caravan of camper bij je … dan zijn er leuke hytter te huur.

Op Rognan Fjordcamp

Rognan Fjordcamp beschikt over goed onderhouden sanitaire voorzieningen, gratis WIFI, een speelplaats (met trampoline) voor de kinderen en er is een leuke grillplaats. Daarnaast is er vlakbij de camping een leuk zandstrandje en zijn er zowel zwem- als watersportmogelijkheden. Op de camping zijn kano’s en fietsen te huur.

Rust, ruimte en vissen

Door de ligging direct aan het fjord en vanwege het grote terrein van Rognan Fjordcamp heb je op de camping alle ruimte en privacy om fijn te kamperen. Ben je een visliefhebber ? Dan ben je op Rognan Fjordcamp aan het goede adres. Want je kunt hier vissen vanaf een pier of vanaf een roei- of motorboot welke op de camping te huur zijn.

Rognan, Nordland

Bij de receptie van Rognan Fjordcamp zijn ’s morgens geen broodjes te koop. Dat is ook niet nodig, want het centrum van Rognan ligt op loopafstand en in het dorpje vind je meerdere supermarkten, winkels en een tankstation. Erg handig.

Mooie ligging vlakbij de E6

De camping ligt op slechts 5 minuten van de E6 direct aan het fjord. Ideaal voor een stop als je over de E6 richting bijvoorbeeld de Lofoten of de Noordkaap reist of juist weer op de terugweg bent richting Trondheim. Door de ligging - iets van de E6 verwijderd - heb je totaal geen last van het geluid van het verkeer. Rognan Fjordcamp is daarom een ideale overnachtingsplaats voor een kort of langer verblijf.

Schrijf een review