• mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
  • mt-campingnorge.no

Amnes Camping Engavagen

Op een ongelooflijk mooie plek gelegen camping. Direct aan strand en zee. Wat een uitzicht. Vlakbij Kystriksveien (Fv17) en Svartisen gletsjer. Aan de prachtige Helgelandskust. Hytter te huur.

Amnes Camping ligging en uitzicht

Amnes Camping in Engavagen in de regio Nordland

Amnes Camping ligt op een ongelooflijk mooie plek. Hier kun je met je camper, caravan of tent direct aan het strand / aan zee kamperen. Zorg dat je om 8.15 uur wakker bent, want elke ochtend komt dan de Hurtigruten voorbij varen. Amnes Camping ligt op het schiereiland Amnoya – te bereiken via een brug – aan de prachtige Helgelandkust met haar mooie stranden en duizenden eilandjes. De camping ligt ca. 30km. van het dorpje Halsa. De omgeving van Amnes Camping is adembenemend mooi. Nabij de camping vind je 9.000 jaar oude rotstekeningen. Tip: een dagtocht met de boot naar de Svartisen gletsjer. Op Amnes Camping zijn boten en hytter te huur, er is gratis WIFI en er is een leuke speeltuin.

Schrijf een review
 • De omweg waard
  Eric de Winter 2020-08-02 11:15:04
  Een van de mooiste campings waar we ooit hebben gestaan; in prachtig weer, dat moet er bij gezegd! Wie het wil kan dagelijks een visje vangen, of anders is er wel een mede campinggast die er een of meer afstaat. Wij troffen een rustig terrein, alleen maar mooie plekken, voldoende ruimte, goed sanitair, aardige mensen. Zeker in onze top-5 campings. Wel ver weg maar dat weet je als je naar noord-Noorwegen gaat. Svartisen dichtbij, dat is dan ook een must.