• mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
  • mt-campingnorge.no

Offersoy Feriesenter

Werkelijk schitterend en heerlijk rustig gelegen camping op de grens van de Lofoten en Vesteralen. Dus ideaal voor een langer verblijf om beide eilandengroepen te bezoeken.

Offersoy Feriesenter

Offersoy Feriesenter in Vestbygd in de regio Nordland

Offersoy Feriensenter is een fijn familiebedrijf, gelegen op een prachtige plek op het zuidelijkste punt van het eiland Hinnoya, op zo’n 30km. afstand van de E10 (afslag tussen Lodingen en Gullesfjord). Een heerlijke rustige plek, zeer geschikt voor een langer verblijf. Bijvoorbeeld om de prachtige eilandengroepen Lofoten en Vesteralen te bezoeken. Of om te gaan diepzeevissen. De camping beschikt over een restaurant, een café, een leuke speeltuin met trampoline en een eigen jachthaven. Boten, kajaks en fietsen zijn te huur. Naast de kampeerplaatsen beschikt Offersoy Feriesenter over een aantal hytter, rorbuer en kamers met eigen badkamer. De sanitaire voorzieningen op de camping zijn prima.

Schrijf een review
 • Heel rustig in mooie omgeving.
  Ineke 2022-07-31 15:06:55
  Verzorgd kampeerterrein op schitterende locatie. Met restaurant. Sanitair wat verouderd maar wel schoon. Heel rustig gelegen, 35 omvang doorgaande route.