• mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
  • mt-campingnorge.no

Nothaugen Camping

Kleine camping ver weg van de drukte. Direct aan zee gelegen. Paradijs voor vissers. Visschoonmaakplaats op de camping en er zijn boten te huur. Op de camping zijn een aantal hytter te huur.

Nothaugen Camping ligging

Nothaugen Camping in Foldfjorden in de regio More og Romsdal

Nothaugen Camping ligt op een heerlijke plek direct aan zee in het gebied Nordmore tussen Kristiansund en Trondheim. De camping is zeer populair bij sportvissers. Uiteraard vanwege de ligging, maar ook omdat er op Nothaugen Camping boten te huur zijn en er is een kleine marina en een visschoonmaakplaats. Daarnaast is de camping het gehele jaar geopend en zijn er een aantal leuke hytter te huur. De vriendelijke eigenaar van Nothaugen Camping toont u graag z’n “populaire visplekken”. De kampeerplaatsen zijn deels op gras en deels op grind gesitueerd. Het sanitair is prima in orde, er is een kleine speeltuin, er is gratis WIFI en mocht je ’s avonds even willen relaxen, spring dan even in de hottub op de camping.

Schrijf een review
 • Nothaugen
  Cornelis Van leeuwen 2021-03-25 12:03:08
  Fijne kleine overzichtelijke camping met een aantal hutten. Schoonmaakplasts voor gevangen vis, want de vismogelijkheden zijn er fantastisch. Veel herten te zien in de buurt van de camping.