• mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
  • mt-campingnorge.no

Flisa Camping

Ruim opgezette vernieuwde camping aan de oevers van de Glomma. Groot zandstrand. Fijn restaurant met enorm terras bij de rivier. Nieuw sanitair. Hytter & Glamping.

Flisa Camping ligging aan de Glomma

Flisa Camping in Flisa in de regio Innlandet (Hedmark)

Flisa Camping ligt op een fijne plek aan de oevers van zowel de Fliselva (rivier) als de Glomma, de langste rivier van Noorwegen. De camping beschikt over een groot zandstrand, een leuke speeltuin en een fijn restaurant met een groot terras. Flisa Camping – voorheen Faerder Camping – heeft sinds de zomer van 2021 nieuwe eigenaren en die hebben de camping niet alleen flink uitgebreid, er is ook een spiksplinternieuw sanitairgebouw gerealiseerd. Naast de kampeerplaatsen zijn er enkele hytter en glampingtenten beschikbaar. Flisa Camping ligt op 3km. afstand van het centrum van het dorpje Flisa, waar je o.a. een supermarkt vindt. In de naaste omgeving van de camping kun je mooie fietstochten en wandelingen maken. Bijvoorbeeld in Finnskogen, een bosrijk gebied op de grens van Noorwegen en Zweden.

Schrijf een review
 • Genieten
  Harm Slomp 2023-08-06 09:12:33
  We zijn gisteren 1 augustus aangekomen en blijven een week met onze vouwwagen. Prachtige plek aan de rivier. Lekker om te zwemmen of te suppen. We staan op de uiterste rand van het kampeerveld en dan is het sanitair gebouw (prachtig trouwens, douchen bij kampeergeld inbegrepen) wel wat ver weg. Maar we hebben een vouwfietsje dus dat gaat prima. Heerlijk rustig. Aankomend weekend country festival dus dan is het met de rust eventjes gedaan. Aanrader!