• mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
  • mt-campingnorge.no

Flateland Camping Setesdal

Goed verzorgde camping gelegen op de oevers van de Otra rivier. Strandje bij de camping. Gerund door enthousiast Nederlands stel. Gratis gebruik kajaks. Natuurrijke omgeving.

Flateland Camping Setesdal ligging

Flateland Camping in Valle in de regio Aust-Agder

Flateland Camping is idyllisch gelegen op de oevers van de rivier Otra. Camping beschikt over een klein strandje en een watertrampoline. Volop waterpret dus. Daarnaast kun je kajaks gebruiken, gratis! Het sanitair op de camping is goed verzorgd. Er is een leuke speeltuin. Naast de kampeerplaatsen (gesitueerd op gras) zijn er diverse hytter te huur. De camping ligt 7km. ten noorden van het dorpje Valle waar je meerder winkels vindt. Flateland Camping is een ideale camping voor een langer verblijf. Want niet alleen op de camping is er genoeg te doen, ook de naaste omgeving leent zich prima voor allerlei activiteiten (klimmen, wandelen, vissen, fietsen). Het jonge Nederlandse stel wat Flateland Camping runt, vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Schrijf een review
 • Flateland Camping
  Henk en Jennie van Dijk 2020-11-06 11:13:36
  Perfecte camping voor langer verblijf in super mooie natuurlijke omgeving gerund door David en Caren een jong nederlands stel.Schoon en goed sanitair