• mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
  • mt-campingnorge.no

Utvika Camping Krokkleiva

Zeer fraai gelegen camping direct aan het Tyrifjord. Vernieuw sanitair. Goede overnachtingsplaats om de prachtige stad Oslo (op 40km.) te bezoeken. Ook hytter en kamers te huur.

Utvika Camping kampeerplaatsen

Utvika Camping in Krokkleiva in de regio Viken (Buskerud)

Utvika Camping ligt op een mooie centrale plaats in de driehoek Oslo (40km.), Honefoss (19km.) en Drammen (40km.) Ideale camping om vanaf een rustige plek de prachtige omgeving te verkennen. U moet zeker even een wandeling maken (ca. 30 minuten) naar Kongens Utsikt, waar u een heerlijk uitzicht over het Tyrifjord hebt. Maar ook een goede plek om de prachtige stad Oslo te bezoeken. Bushalte bevindt zich vlakbij de camping. Vanaf 2019 beschikt Utvika Camping over vernieuwd sanitair en een nieuwe kiosk annex campingwinkel annex restaurant. Op de camping worden boten verhuurd en er zijn hytter en kamers te huur.

Schrijf een review
 • Begin april
  Bonita 2023-04-29 13:44:15
  Bij aankomst niemand aanwezig, maar even bellen en alles word geregeld. Een super plek met een geweldig uitzicht over het meer. Met mooi weer waarschijnlijk ook lekker om te zwemmen. Wij waren op doorreis naar Trømso.