• mt-campingsnoorwegen.nl
    • mt-campingsnorway.com
    • mt-campingplatzenorwegen.de
    • mt-campingnorge.no
Birkelund Camping

Birkelund Camping

Op een mooie locatie in de driehoek Gol – Geilo – Aurland ligt deze knusse camping met vriendelijke eigenaren. Nette kleine camping. Klein zwembadje voor kinderen.

Birkelund Camping overzicht

Birkelund Camping in Hovet i Hallingdal bij Hol in de regio Viken (Buskerud)

Zoek je een camping vlakbij Geilo ? Dan is Birkelund Camping (19km. afstand) een prima overnachtingsplek. Een kleine knusse camping met zowel verharde als grasplaatsen en diverse hytter. Sanitair is goed verzorgd. Gratis gebruik van fietsen en sauna. Prima fiets- en wandelmogelijkheden (routes verkrijgbaar bij de receptie).

Persoonlijke aandacht

Vanaf 1 mei 2020 runt eigenaresse Diana Birkelund Camping. Vanwege de prima informatievoorziening en het knusse karakter van de camping een geliefde camping in de regio Viken (Buskerud). In deze familiaire sfeer is het gratis gebruik van sauna, fietsen en vaatwasser eigenlijk wel logisch.

Op Birkelund Camping

Birkelund Camping is een kleine goed georganiseerde camping met zowel verharde als grasplaatsen voor caravan, camper of tent. De camping beschikt over een kleine speeltuin en in de zomer over een klein zwembadje. Er is gratis WIFI. De camping beschikt over een klein keukentje waar je een “vette hap” of broodjes kunt bestellen. Bij slecht weer kunt u gebruik maken van de verblijfsruimte met een flatscreen tv.

Vissen, wandelen en wintersport

Op slechts 500 meter van Birkelund Camping tref je prima viswater aan. De camping is dan ook zeer populair bij vliegvissers. Ben je meer van het wandelen ? Dan kun je in de omgeving van Hovet i Hallingdal ook je hart ophalen. Bij de receptie van de camping vertellen ze je graag meer over de verschillende routes. Ben je nog sportiever ingesteld en liefhebber van wintersport ? Birkelund Camping is het gehele jaar open en gelegen vlakbij wintersportplaatsen als Geilo, Gol en Al.

Milieu Keurmerk

Birkelund Camping is vanaf 2013 gecertificeerd met het Noorse milieukeurmerk “Stiftelsen Miljofyrtarn”. Dit keurmerk wordt verstrekt aan bedrijven die een beter milieu hoog in het vaandel hebben staan en dit in de praktijk brengen. Zoals bijvoorbeeld het scheiden van afval en energiebesparing. Zo beschikt Birkelund Camping over energiezuinige vaatwassers (gebruiken minder water dan “ouderwets afwassen”).

Schrijf een review