• mt-campingsnoorwegen.nl
    • mt-campingsnorway.com
    • mt-campingplatzenorwegen.de
    • mt-campingnorge.no

Mikkelparken Familiepark: een paradijs voor families met jonge kinderen

Het leukste aquapark en speeltuin aan de westkust van Noorwegen vind je in Kinsarvik

Mikkelparken ligt aan de rand van het dorpje Kinsarvik. Mooi gelegen onder steile berghellingen direct aan het Hardangerfjord. Ruwweg tussen Odda en Voss. Kinsarvik is een populaire plek. Niet alleen vanwege de prachtige ligging, maar zeker ook omdat Mikkelparken in Kinsarvik gevestigd. Dit leuke familiepark trekt met name veel families met kleine kinderen naar Kinsarvik. Bij Mikkelparken kun je gratis parkeren en er zijn diverse oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Even voorstellen: Mikkel en zijn vrienden

Mikkel is een charmante vrolijke vos uit het bos. Hij is slim en houdt van schoenen en appels. Hij eet minimaal 1 appel per dag en denkt dat hem dat nog slimmer maakt. Samen met zijn vrienden woont Mikkel in het prachtig Mikkelpark. De vriendengroep van Mikkel bestaat uit Mikkeline, Minken (de nerts), Papegoyen (de papegaai), Froken Ugle (mevrouw uil) and Solbjorn (de teddybeer). Wil je weten hoe zij er uit zien en wat ze doen, kom dan gauw naar Mikkelparken in Kinsarvik.

Waterpark Tropefryd en bootje varen

Tropefryd is een groot waterpark met 3 zwembaden met tropisch warm water, leuke sproeisystemen en waterglijbanen. Volop waterpret! Mikkelparken beschikt daarnaast over diverse bootjes zoals de Andetrobboats, crashboten en Mikkelbumpers voor de allerkleinsten. Hier kunnen de kids zelf in varen, maar in de Jungle Cruise Dam kun je ook met radio gestuurde boten varen. Echt heel leuk.

Indoor speeltuin, klimpark, goudklompjes zoeken en auto of treintje rijden

Op Mikkelparken is zoooooveel te doen. Er is een mega grote indoorspeeltuin (Skoskogen) waar de kinderen kunnen rennen, glijden, klimmen, kruipen en balanceren in doolhoven, er is een leuk klimpark (Jungle Trail) met touwbruggen, klimnetten en hangbruggen, je kunt goudklompjes (proberen) te zoeken, je kunt auto(otjes) rijden tussen lolly’s en snoepjes of op afstand bestuurbare auto’s bedienen en als je even moe bent kun je met het treintje Mikkeltoget een rondje over het park maken.

Mikkel’s Kinderboerderij met leuke dieren & animatie

Naast al het waterpret en de diverse speeltuinen is er op Mikkelparken ook een kleine kinderboerderij met konijnen, kippen, hanen, geiten en cavia’s. Elke dag tussen 12.00 en 15.00 uur mag je al deze dieren aanraken en vastpakken. Op Mikkelparken worden daarnaast diverse shows opgevoerd. Hier kun je ook Mikkel en zijn vrienden ontmoeten. Er wordt gezongen, gesprongen, gedanst en er is volop plezier.

Toegangsprijzen en informatie over Mikkelparken / campings in en vlakbij Kinsarvik

Voor meer informatie en prijzen, check de website www.mikkelparken.no. Tip: bestel je tickets online en je krijgt 5% korting. Jarig en tussen de 2 en 12 jaar oud? Dan mag je zelfs gratis naar binnen. In en vlakbij Kinsarvik zijn een aantal leuke campings: